Özel Cübbe

Mezuniyet günlerinin fark yaratan tercihi özel cübbe konsepti zevklerinizin tam olarak karşılanması anlamına gelir. İnsan yaşamı boyunca bazı evreler, bazı günler diğerlerine nazaran daha özeldir ve özelliğine hitap edecek organizasyonlar yapılır. Sünnetten asker eğlencesine, doğum gününden evliliğe, yıl dönümünden mezuniyet partilerine kadar birçok başlıkta değerlendirilebilir. Bunların arasında belki de en eğlenceli olanı mezuniyet partileri ve kıyafetleridir. Mezuniyet demek bir yönüyle akademik bir unvan sahibi olmak diğer yönüyle de birbirinden güzel hatıraların final günü demektir. Dilerseniz arkadaş grubunuza dilerseniz de şahsınıza özel sipariş edebileceğiniz cübbe ile mezuniyet gününüzde fark yaratacaksınız.

 

Kişisel tercihlerinizi giyinebilirsiniz

 

Sipariş edeceğiniz özel cübbe ile:

 

  • Size özel tasarım; mezuniyet cübbelerinde genellikle koyu renk bir tema ve üzerine uyumlu bir renkle çeşitli tasarımlar yapılır. Fakat söz konusu sizin kişisel zevkleriniz ise, tasarım tamamen sizin tercihlerinize bağlıdır. Cübbenin yakalarını, kol kesimlerini, renk uyumunu, varsa eğer üzerine yazdırmak istediğiniz sözcükleri siz belirliyorsunuz, biz imal ediyoruz.
  • Beden ölçüleri; standart üretim mezuniyet cübbelerinde belirli bazı beden tipleri ve ebatları bulunur. Cübbenizin tamamen beden ölçülerinize uygun olması da özel siparişinizle sizin elinizdedir.
  • Kusursuz işçilik; alanında uzman personelimiz sayesinde cübbeniz dilediğiniz gibi olacak.
  • Kaliteli malzeme; kumaşından ipliğine ve aksesuarına kadar her detayıyla kaliteli malzeme kullanıyoruz ki cübbeniz üzerinizde eğreti durmasın.
  • Renk skalası; sade bir görünüm yahut biraz çılgın bir tercih, her ne şekilde olursa olsun yetmişe yakın renk seçeneğiyle özel cübbe sahibi olmanız mümkün.

 

Bir dünya emek sarf ederek sona erdirmekte olduğunuz okulunuzdan mezun olurken siz de çevrenizde fark yaratın. İster sınıfınızla ister arkadaş grubunuzla isterseniz de şahsınıza özel tercihlerle dikkatleri üzerine çeken bir mezun olun. Mezun olmak, sihirli bir cümle gibi değil mi? Bu sihirli cümleyi neden büyüleyici bir final ile taçlandırmayasınız ki? Baştan aşağı her detayıyla size özel hazırladığımız cübbeniz ve ona uyumlu kepinizle boy göstermeyesiniz ki? Bir ömür unutmayacağınız özel ve güzel bir gün için değmez mi? Bizce değer.

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir