Pembe Kep Püskülü

Pembe Kep Püskülü 

Öğrencilerin mezun olması ile yapılan mezuniyet törenlerinde özel kıyafetler giyilmektedir. Bu törenlerle özdeşleşen cübbe ve kepler törenlerin değişmez parçası olmuştur. Bu özel giysilere eklenen bazı parçalar giysilerin çok daha özel görünmesini sağlamaktadır. Özellikle keplerin üzerine takılan püsküller çok küçük detaylar olmasına karşın bütün görünümün havasını değiştirmektedir. Pembe kep püskülü de benzer ürünlerden bir tanesidir ve özellikle son dönemde öğrenciler tarafından daha fazla ilgi görmeye başlamıştır. Törenlerin başından sonuna kadar cübbelerini giyen öğrenciler böyle küçük aksesuarlar ile daha şık görünmeyi hedeflemekte ve bunda da başarılı olmaktadır. Püskülün renginin pembe olmasının bazı avantajları bulunmaktadır. Kız öğrencilerin en sevdiği renklerden bir tanesi olan pembe kendini hemen fark ettirmektedir.

Pembe Kep Püskülü ve Kıyafet ile Uyum

Pembe kep püskülü keplerin daha fark edilebilir olmasını sağlarken cübbe ile de uyumlu olması gerekmektedir. Yani ya cübbenin içerisinde pembe rengin yer alması ya da farklı bir aksesuar ile uyumun sağlanması gerekmektedir. Böylelikle isteyen herkes pembe renkte olan püskülü kullanabilmektedir. Kullanılan bu püskülün kalitesi de son derece önemlidir. Püskülü oluşturan iplerin dolgun olması ve renginin cübbenin kumaşı ile uyumlu olması gerekmektedir. Cübbelerin dikiminde genellikle hafif parlak kumaşlar kullanılmaktadır. Dolayısıyla da püskülde kullanılan iplerinde bu şekilde parlak ipliklerden yapılmış olması çok önemlidir. Böylece renk olarak uyum sağlanamasa bile parlaklık olarak uyum sağlanmış olacaktır. Ayrıca zengin bir görünüme sahip olan püsküller öğrencilerin ve diğer kişilerin beklentilerini rahatlıkla karşılamaktadır.

Pembe Kep Püskülü ve Farklı Görünümler

Pembe kep püskülü ile kullanıcı beklentisine uygun tasarımlar yapılabilmektedir. Oldukça küçük olan söz konusu ürünler standart gibi gözükse de bazı küçük farklılıklar kişilerin istekleri doğrultusunda şekillenebilmektedir. Kaliteli bir işçilik ile üretilen bu püsküller keplere tam olarak eklenebilmekte ve ortaya güzel görüntüler çıkmaktadır. Öğrenciler tören boyunca hem kamera kayıtlarına hem de fotoğraf çekimlerine bu püsküllerle girmektedir. Böylece görüntülerde daha fark edilebilirlik söz konusu olmaktadır. Cübbe, kep ve püskül öğrencilerin törenlerde giyecek kıyafetlerin genel özeti şeklindedir.

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir