Mezuniyet balonu

Mezuniyet balonu

Her açıdan en muhteşem gününüz başlamıştır ve siz yıllardır emek veriyor olmanın gururu ve sonuç almış olmanın sevinci ile en güzel halinize bürünerek mezuniyet kutlamalarının yapıldığı yere doğru yola çıkarsınız. Saçsa saç, makyajsa makyaj, kıyafetse kıyafet diyerek… O gün sizin gününüzdür ve her şeyin eksiksiz olmasını istersiniz. Kapıdan girer girmez de etkileyici bir salon ya da bahçe ile karşılaşmamanız mümkün değil gibidir. A’dan z’ye her şeyi düşünülmüş ve eğlenmeniz için hazırlanmış böylesi güzel bir yerde mezuniyet balonları da unutulur mu hiç?

Eğlence zamanı

Yılların ders çalışma ve sınav nöbeti bitmiş, sıra eğlenceye gelmiştir. Böyle bir düzenleme içinde de mezuniyet balonu olmayan bir fotoğraf düşünebilir misiniz? Girişte ya da içeride elinize tutuşturur birileri. Üzerinde yazanlara gülmemek elde midir peki? “Mezunum da mezunum.”, “Dikkat son öğrenci pozum.”, “Taze mezun.” ve daha niceleri… Hepsi birbirinden güzel bu balonlar için bitirdiğiniz bölümün yazılı oldukları da tabi ki her organizasyon şirketinde mevcuttur. Organizasyonu yapan sorumlunuz pek tabii bunlardan birini de sizin için seçmiş olabilir. Farklı farklı en ve boy ölçülerine sahip bu balonlar neşenize neşe katacaktır. Üstelik ortamdaki ambiyans için vazgeçilmez unsurlardır.

Tasarımcısına notlar…

Eğer önünüzde mutlu geçirmeniz gereken bir mezuniyet kutlaması var ise ve mezuniyet balonları için değişik bir şeyler yapmak istiyorsanız bunlara bir göz atmalısınız. Mekan tasarımında rol oynayan herkesin bilmesi gereken şeyler bunlar.

  • Balonlar için bilmeniz gereken ilk şey, bu sizin partiniz ve balonlar da sizin için, size özel olmalı. Geçen yıl misafir olarak katıldığınız bir kutlamada kullanılan balonların olması şart değil. Yeni bir şeyler deneyebilirsiniz.
  • Balon renginiz bitirdiğiniz bölümde kullanılan renkler ile aynı olabilir. Mezuniyeti vurgulamış olursunuz.
  • Resmiyetten uzaklaşmakta fayda var. Hepiniz eğlenmek için geldiniz oraya.
  • Balonların üzerinde muhakkak mezuniyet yılınız olsun. Unutmayın ki çekilen fotoğraflar yıllarca saklanacak ve bundan 37 yıl sonra o karelere baktığınızda kendinize, “Hangi yıldı o, tarih neydi?” gibi sorular sormak zorunda kalmazsınız.

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir