Mezuniyet hatıra fotoğraf çerçevesi

Mezuniyet hatıra fotoğraf çerçevesi

Liseden mezun olmuş ve geleceğinizi garanti altına almak için çok iyi bir meslek kararı vermişsinizdir. Bunun için de önce dershane ve diğer eğitimler, sonra yıllarca vizeler, finaller derken okul en sonunda bitmiştir. Ama öyle sessiz sedasız okul mu bitirilir? Yılların uğraşısı için bir parti kronik olarak gerekmez mi? Tabi ki gerekir ve her şey o gün mükemmel olmalıdır. Giydiğiniz ayakkabıdan, dinleyip dans edeceğiniz şarkılara kadar ince eleyip sık dokursunuz. Peki aynı özeni mezuniyet hatıra fotoğraf çerçevesi de dediğimiz, bizimle yaşlılığımıza kadar gelecek çerçeveler de hak etmez mi? İşte sırf bu sebepten dahi olsa kendimiz yaptırıyorsak iyi bir tasarım, organizasyon şirketine bırakıyorsak da gözünüze hoş görünecek çerçeveler seçmeniz sizin yararınıza olur.

İyi bir çerçeve nasıl olur?

Söz konusu bu kadar güzel bir gün olduğunda her ayrıntıyı tek tek düşünmek zorundasınız. Bu tip kutlamalar son dakika hatalarını affetmez. Hayatınızda bir kere başınıza gelecek kadar özel, ancak en küçük hatada yıkılacak kadar da hassas bir kutlamadır bu. Çünkü okul arkadaşlarınızla her yıl aynı gün buluşmak isteyebilirsiniz ve her yıl aynı balodan bahsederken bulabilirsiniz kendinizi. O halde iyi bir mezuniyet hatıra fotoğraf çerçevesi nasıl olur bakalım.

  • Eğer yapabiliyorsanız çerçeveniz size ve o geceye katılanlara özgü olsun. Üzerinde bölümün ve mezuniyet yılının yazılı olduğu çerçeveler size her baktığınızda o günü hatırlatacaktır.
  • Çerçeve üzerinde fazladan detaya girerseniz (çiçekler, konfetiler, spiral etmenler vb.) gözünüzü yormuş olursunuz ve çerçeveniz de amacından uzaklaşmış olur.
  • Renk seçiminde ara renk, ana renk ve zıt renk kullanımlarına dikkat etmelisiniz. Turuncu fon üzerine kırmızı ile yazacağınız hiçbir kelimenin okunmama ihtimali var.
  • Eğer bir organizasyon şirketi ile çalışıyorsanız fikirleri ile sizi etkilemelerine izin vermeyin. Mezuniyet gecenizde “İstanbul Hatırası” yazan çerçeveler hiç hoş olmayacaktır.

Ve sonrası…

Tüm hazırlıklar tamamsa eğlenmeye geçebilirsiniz. Arada mezuniyet hatıra fotoğraf çerçevesi ile çektireceğiniz fotoğraflarınızda biraz gülümsemeniz yeterli olur. Ayrıca yanınızdaki arkadaşlarınıza da sarılmayı unutmayın…

Benzer Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir